Terasele din incinta Bazei Sportive Gheorgheni se închiriază

Trei loturi de spații comerciale cu terase de alimentație publică din incinta Bazei Sportive Gheorgheni, sunt scoase spre închiriere, prin licitație publică.

Consilierii locali clujeni vor dezbate, în ședința de miercuri, un proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a spațiilor comerciale cu terasele de alimentație publică aferente, reprezentând Lotul nr. 1, Lotul nr. 2 și Lotul nr. 3, amplasate în incinta Complexului de Agrement – Baza sportivă Gheorgheni din Cluj-Napoca.

Conform municipalității, durata de închiriere este de cinci ani, fără posibilitate de prelungire. Prețul minim de închiriere este de 5.637,08 lei pe lună- Lotul I, din care 13,75% reprezintă chiria pentru spațiul comercial, diferența de 86,25% reprezentând terasa de alimentație publică, 5.272,44 lei pe lună-Lotul 2, din care 14,7% reprezintă chiria pentru spațiul comercial, diferența de 85,3% reprezentând terasa și 4.847,05 lei pe lună- Lotul 3, din care 16% reprezintă chiria pentru spațiul comercial, diferența de 84% reprezentând terasa de alimentație publică. Sumele vor fi actualizate prin aplicarea ratei inflației.

Conform municipalității, unul din obiectivele majore ale autorităților locale este de identificare a modalităților de creștere a gradului de atractivitate a orașului, în cadrul cărora se înscrie și amplul proiect al Complexului de agrement prevăzut cu multiple terenri de sport și locuri de joacă pentru copii, în incinta acestuia fiind cuprinse și patru spații comerciale cu terasele aferente destinate alimentației publice.

Cea mai modernă bază sportivă din Cluj-Napoca, cea din cartierul Gheorgheni, a fost inaugurată în 2016.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut