TEDxEroilor Women – What now?

TEDxEroilor revine, în 9 decembrie 2021, cu cea de-a XI-a ediție, la Casa de Cultura a Studenților din Cluj-Napoca, într-o variantă hibrid, propunându-și să evidențieze „adevăratul potențial pe care femeile îl pot atinge”.

Tema aleasă pentru ediția din acest an, “What Now?”, propune participanților „să descopere oportunități viitoare, dată fiind realitatea ultimilor doi ani”, iar scopul este acela de a fi „un catalizator al progresului comunității locale și un prilej care aduce împreună oameni curioși, creativi și inovatori, care cred în puterea ideilor de a schimba lumea”.

Speakerii care vor urca pe scena acestei ediții a TEDxEroilor Women sunt exemple de viață prin modul în care au luptat să-și atingă scopul, iar fiecare poveste este foarte diferită. Speakerii anunțați: Raluca Anton, doctor în psihologie și psihoterapeut; Andreea Stănescu, GM LSEG România; Mihaela Brailescu, Coach de sănătate; Laura Savu, fondatoarea Women Rally; Adrian Socaciu, președintele Institutului Român Sportiv; Elena Lasconi, primar, Câmpulung Muscel; Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală; Irina Gaspar – moderator.

Potrivit organizatorilor, a fost pus la dispoziția participanților la evenimentul online un spațiu virtual, accesibil în pauzele dintre sesiuni, special dedicat socializării și interacțiunii, încurajând schimbul de contacte și experiență cu participanți din toate industriile, antreprenori, studenți sau oameni de afaceri. Oportunitățile de networking vor continua și după finalizarea programului oficial al conferinței, în camerele de networking online și offline.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor reglementărilor împotriva răspândirii COVID-19, aflate în vigoare. Accesul fizic la eveniment va fi permis exclusiv în baza Certificat european COVID-19 / Certificatul Verde.

***

TED este o organizație non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice (de 18 minute sau mai puțin), livrate de gânditorii de top ai prezentului. Multe dintre aceste discursuri sunt susținute în cadrul Conferinței anuale TED, din Vancouver, Columbia Britanică, și devin disponibile ulterior, în mod gratuit, pe TED.com.

TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni „pentru a trăi împreună o experiență asemănătoare TED”.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut