Techcelerator continuă programul de accelerare cu 9 startup-uri

Techcelerator continuă să susțină startup-urile din România, demarând cea de a patra rundă a programului de accelerare, cu nouă startup-uri selectate dintre 250 de aplicații inițiale, care vor beneficia de mentorat intensiv.

Runda a patra a acceleratorului va dura până în iunie 2020, va fi susținut în București și Cluj-Napoca, în format virtual până la depășirea perioadei de pandemie.

Startup-urile vor beneficia de business coaching, mentorat, know-how specific și servicii de marketing. La finalul programului, startup-urile își vor prezenta public business-urile în cadrul unui eveniment de tip Demo Day, putând astfel să atragă investiții suplimentare.

Startup-urile acestei runde sunt: * Aggranda – creează roboți software care automatizează procesele repetitive din companii * AMSIMCEL – dezvoltă o platformă Software-as-a-Service (SaaS) pentru accelerarea etapei de verificare a circuitelor integrate * Credia.store – o platformă digitală de brokeraj de credite de consum * DATA AGAINST DATAconectează persoanele fizice cu orice operator de date personale * Lab7 – dezvoltă SmartCover, o pernă inteligentă de scaun de birou, ce monitorizează postura utilizatorului și oferă indicații pentru o poziție corectă * OncoChain – platformă bazată pe blockchain, ce facilitează colectarea datelor utile în cercetare, medicina personalizată și asistența medicală în domeniul oncologic * Soleadify – motor de căutare pentru companii, folosit de echipe de marketing și vânzări * Voxi Kids – platformă care face conexiunea între logopezi și copii printr-o aplicație care oferă exerciții speciale * YeParking – o soluție prin care se distribuie, închiriază, monetizează și se folosește eficient infrastructura de parcări.

GapMinder Venture Partners BV, a rezervat până la 1 milion de euro pentru investiții în cele 9 companii, în schimbul unei cote din acțiuni. Companiile selectate pot accesa și fonduri din partea TechAngels. GapMinder va participa în orice rundă de investiții cuprinsă între 40.000 și 200.000 de euro realizată de membrii TechAngels cu o sumă similară.

Articole din aceeasi categorie