Teatrul Național „Aureliu Manea” Turda: „Spor de Toxicitate” – O premieră îndrăzneață

Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda se pregătește să aducă pe scenă o premieră spectaculoasă în această săptămână: „Spor de Toxicitate”. Spectacolul, regizat de talentata Muriel Manea, promite să ofere publicului o experiență unică și provocatoare pe 24 și 25 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Regizorul Muriel Manea a oferit o scurtă privire asupra producției, subliniind esența perspectivelor alternative abordate în spectacol: „Totul ține de perspectivele alternative. Putem râde sau zâmbi la absurdul creat de perspectivele diferite în raport cu conceptul căsătoriei? Cred că da. Umorul poate salva omul în situații extreme. Spor de Toxicitate se atribuie căsătoriilor? Sau doar aruncăm cu vorbe ca să mascăm iubirea? Vom vedea.”

Piesa explorează un triunghi amoros inedit, cu o tranzacție cu totul neobișnuită în centrul său: două femei hotărăsc să încheie un contract de vânzare-cumpărare a lui Andrei, un soț admirabil, evaluat la 20.000 de ruble. Fără a-l întreba pe Andrei despre părerea sa, cele două femei par hotărâte să ducă la bun sfârșit acest contract incredibil.

Cu această tematică îndrăzneață, „Spor de Toxicitate” promite să provoace publicul, să îi facă să reflecteze și să-i ofere momente de umor și absurditate. Într-o lume în care convențiile sociale sunt adesea puse la îndoială, spectacolul își propune să abordeze subiecte sensibile cu ironie și ingeniozitate.

Biletele pentru spectacolele de vineri și sâmbătă pot fi achiziționate atât de la agenția de bilete din Piața Republicii nr. 15, cât și prin intermediul aplicației TNAMT sau de pe site-ul instituției www.tnamt.ro. Cu numărul limitat de locuri disponibile, publicul este încurajat să-și asigure locurile din timp pentru a nu rata această experiență teatrală captivantă oferită de Teatrul Național Aureliu Manea din Turda.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut