Teatrul Național Aureliu Manea Turda | Fabrica de Teatru, un produs marca TNAMT

Teatrul Național Aureliu Manea aduce în atenția publicului un nou concept, Fabrica de Teatru.

”Fosta Fabrica de Bere – un spațiu folosit de Teatru încă de la prima ediție de festival, cu o energie foarte bună atât pentru spectatori cât și pentru actori. Am pornit de la ideea proprietarilor acestui spațiu care au dezvoltat aici Fabrica de Timp liber, mai apoi dezvoltându-se în incinta fostei fabrici de bere, Muzeul Fabrica de științe. Din acest an, fiind nevoiți să ne căutăm temporar o nouă casă, am gândit un nou proiect în direcția dezvoltării conceptului. Fabrica de Teatru vă propune întâlniri spectaculoase în acest spațiu. Vă așteptăm să ne treceți pragul” a mărturisit Cătălin Grigoraș,  managerul Teatrului Național Turda.

Dacă weekend-ul trecut spectatorii s-au putut delecta urmărind comedia „Ultima haltă în paradis”, regizată de Andrei Mihalache, „Patima”, cel mai recent spectacol pus în scenă de actorii turdeni, care s-a bucurat deja de o primire călduroasă din partea publicului, se va rejuca în data de 12 noiembrie, începând cu ora 19.00.

În fiecare duminică, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați să se întâlnească pe scena Fabricii de Teatru cu personajele din povești ca Cenușăreasa, Capra cu trei iezi sau Cei trei purceluși.

Pentru detalii despre următoarele spectacole din luna noiembrie ce vor fi susținute la TNAMT și pentru rezervări publicul interesat poate accesa pagina teatrului teatrulaureliumaneaturda.ro și site-ul tomtix.ro, se arată în comunicatul de presă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut