Teatrul Național Aureliu Manea | Roșia Montană Alive

05 – 15 august 2022

Artiștii Teatrului Național Aureliu Manea din Turda sunt prezenți la Festivalul Roșia Montană Alive cu spectacole pentru toate vârstele. „Gunoierul” de Mimi Brănescu, „Punguța cu doi bani” regia Andrei Mihalache, „S-a întâmplat într-o joi” regia Laura Moldovan, au stârnit ropote de aplauze și râsete cu gura până la urechi, se anunță în comunicatul transmis presei.

„Suntem printre puținele teatre din România care joacă frecvent și în spații neconvenționale, deci era firesc să acceptăm această provocare. Roșia Montană este un spațiu încărcat de o energie specială. Am avut marea surpriză să descoperim un public la fel de special, o bucurie imensă când vezi spectatori stând pe garduri să ne vadă, cocoțați în copaci să ia parte la misterul teatral.” a declarat Cătălin Grigoraș, managerul TNAMT.

În acest weekend, spectatorii sunt așteptați să descopere magia întâlnirii cu „Operele complete ale lui WLM ȘKSPR, regia Marian Negrescu sau „Vrei să fii soția mea?” după piesele scurte ale lui AP Cehov, se mai arată în comunicat.

Roşia Montană ALIVE este un proiect co-finanţat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național și care se desfășoară în parteneriat cu Teatrul Național Aureliu Manea din Turda, Asociația Copacul cu Fapte Bune, Asociația ARA și Casa Petri.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut