Teatru | Spectacole caritabile la Teatrul „Puck”

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca se alătură campaniei umanitare „Artiști români pentru artiști ucraineni”, inițiată de UNITER (16 mai– 15 iunie), urmând să doneze încasările de la reprezentațiile programate pentru duminică, 29 mai a.c., către această cauză.

*sâmbătă, 28 mai, ora 11*

Plüm-Plüm kalandjai”/„Aventurile lui Plüm-Plüm”

Un spectacol în regia Ibolyei Varga, presărat cu umor absurd, pornind de la cele două povești semnate José Géal, în care protagonistul este nimeni altul decât Plüm-Plüm. Spectacolul va fi în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Interpretează: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Erdei Emese, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs.

*duminică, 29 mai, orele 11.00 și 12.30*

Ne reîntâlnim apoi cu îndrăgita poveste „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă. Angelica Pamfilie semnează regia, scenografie – Andra Ștefan, sculptură – Florin Marin, pictură – Elena Ilaș, ilustrație muzicală – Ionuț Constantinescu. Spectacolul va fi susținut în limba română, vârsta minimă recomandată fiind de doi ani.

În distribuție, actorii: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu.

Biletele se pot cumpăra de la casieria din foaierul teatrului, doar cu bani cash, înainte de intrarea la spectacole. Rezervările pot fi făcute și online, accesând linkul: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Iulia GHIDIU

Sursă foto: Oana Pop

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut