Teatru | Premieră spectacol-concert de Ada Milea

*joi, 23 iunie, ora 20.00* Sala Mare

Artista Ada Milea ne propune o interpretare muzicală inovativă a piesei caragialiene celebre, cu un titlu pe măsură: O scrisoare pierdută în concert, încă o premieră în portofoliul Teatrului Național Cluj-Napoca. Evenimentul are loc în contextul aniversării a 170 de ani de la nașterea marelui dramaturg român.

Mi-e tare dragă muzica vechilor texte ale lui Caragiale, dar nu am vrut să aduc pe scenă o piesă de muzeu. Ador umorul cu «nod în gât» și lacrima din miezul hohotului de râs. Eu sper că nu l-am trădat pe Caragiale, ci că l-am slujit cu iubire și admirație”, mărturisește Ada Milea.

În distribuție: Miron Maxim – Prefectul, Diana Ioana Licu – Zoe, Cornel Răileanu – Zaharia Trahanache, Cristian Rigman – Cațavencu, Ruslan Bârlea – Ghiță, Anca Hanu – Domnul Dandanache și Doamna Brânzovenescu, Adriana Băilescu – Doamna Farfuridi, Radu Dogaru, Mihnea Blidariu – Cetățenii turmentați.

Ada Milea alături de actrița Anca Hanu semnează cântecele pe care le vom asculta cu această ocazie. Scenografia, light design, video transcript – Andu Dumitrescu, mişcarea scenică – Andrea Gavriliu, maestru de lumini – Jenel Moldovan.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut