Teatru pentru cei mici | Spuff, spectacol cu baloane de săpun

În acest weekend, în zilele de 18 și 19 noiembrie, mini spectatorii sunt așteptați la SPUFF, un spectacol invitat la MiniREACTOR, producție marca Silence Theatre, cu și de Iulian Lungu, ce va delecta publicul cu muzică, lumini, magie, efecte şi baloane de săpun.

Spuff călătoreşte într-o lume magică, unde totul devine transparent, fragil și minunat. O lume extraordinară unde totul este posibil, unde bulele de săpun te pot face să zâmbeşti, să râzi sau să devii copil. Totul începe cu o bulă mică, pentru că personajul nostru ştie foarte bine că tot ceea ce este mic poate deveni mare. În lumea lui Spuff totul este magic iar timpul se opreşte în loc. Noaptea devine zi iar ziua devine noapte, copii devin adulți iar cei mari devin copii.
Spuff este un spectacol magnific care va încânta publicul de toate vârstele.

Spuff va putea fi vizionat vineri, 18 noiembrie de la ora 19:00 și sâmbătă, 19 noiembrie, de la orele 11:00 și respectiv 17:00.

Piesa este recomandată copiilor de peste trei ani și întregii familii.

Biletele se pot achiziționa online de pe https://eventbook.ro/…/bilete-spectacol-cu-baloane-de…, din rețeaua Eventbook (Librăria Humanitas, Str. Universității nr. 4; Cinema Florin Piersic)
sau de la MiniReactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut