Teatru pentru cei mici | Spectacole de weekend la Teatrul „Puck”

Două producții recente marca Teatrul de Păpuși „Puck” ne așteaptă în acest weekend, cu mic, cu mare!

A brémai muzsikusok”/„Muzicanții din Bremen”

*sâmbătă, 21 mai, ora 11*

Spectacolul în regia lui Rumi László, după scrierile Fraților Grimm, ne descrie aventura nu lipsită de peripeții a patru muzicieni, un cocoș, o pisică, un câine și un măgar. Noua viziune scenică ni-i prezintă pe aceștia de la momentul în care basmul clasic ia sfârșit. Personajele își povestesc întâmplările prin care au trecut, reflectând asupra traseului parcurs. Relatarea se face la modul cel mai viu și antrenant, prin cântec.

Din distribuție fac parte actorii Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs, Kötő Áron și Mostis Balázs.
„Muzicanții din Bremen”a avut premiera în 22 ianuarie 2022.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.


„Pălăria buclucașă”, un spectacol nonverbal plin de emoție

*duminică, 22 mai, orele 11 și 12.30*

Regizorul și dramaturgul specializat în teatrul de păpuși, Rachel Warr, vine alături de Andra Ștefan cu o propunere artistică inedită, o provocare până și pentru echipa care a lucrat la această producție. Avem ocazia să descoperim povestea incredibilă a unui tată și a fiicei lui, ale căror vieți se schimbă în ziua în care o pasăre își face cuib într-un loc neobișnuit… Viața le este dată peste cap, dar le schimbă și felul în care privesc lumea.

Rachel War este colaborator al Norwich Puppet Theatre și Little Angel Theatre din Londra. Proiectul de față are la bază o poveste scrisă de Tohby Riddle. Din echipa de la Cluj au făcut parte Andra Ștefan, regizor asistent, actorii Andreea Roxana Bolovan, Dana Bonțidean, Ionuţ Constantinescu și Ion Iurcu, alături de compozitorul Simon Roth și Elena Ilaș, cea care semnează scenografia.

Premiera acestui spectacol a avut loc în data de 12 decembrie anul trecut, iar în viitorul foarte apropiat „Pălăria buclucașă” va porni în turneu, urmând ca vineri, 27 mai, să fie prezentată în cadrul Festivalului Hänneschen 2022 de la Köln. Vârsta minimă recomandată pentru vizionarea producției este de cinci ani.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole. Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puckse pot face și online, pe site-ul eventbrite.com.

Sursă foto: Oana Pop

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut