Teatru pentru cei mici | Spectacole de weekend la Teatrul de Păpuși „Puck”

În acest weekend, Teatrul de păpuși Puck”  ne propune primele două spectacole din repertoriul lunii aprilie, „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel” și „Vasilache și Marioara în jurul lumii”.

„Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”

Sâmbătă, 2 aprilie, începând cu orele 11, spectatorii mici și mari au ocazia să revadă reprezentația îndrăgitei piese „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, în regia Ibolyei Varga.

Din distribuție fac parte actorii: Giriti Réka, Pünkösti Laura, Urmánczi Jenő, György László, Kötő Áron și Domokos Szabolcs.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

„Vasilache și Marioara în jurul lumii”

O doua surpriză pentru întreaga familie vine duminică, 3 aprilie, de la orele 11 și, respectiv, 12.30, prin spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, în regia, scenariul și ilustrația muzicală a lui Ionuț Constantinescu. Producția este o adaptare a lui Vasilache și a Marioarei din teatrul de bâlci tradițional, care aduce în fața publicului personaje noi, întâlniri fantastice și obiecte vrăjite. Protagoniștii explorează lumea în lung și în lat, iar în drumul lor se întâlnesc cu Dumnezeu, Dracul, Moartea, Elvis Presley și alte personaje care animă savuros situațiile.

Din distribuție fac parte actorii: Ramona Atănăsoaie, Ion Iurcu și Robert Trifan. Scenografia este semnată de Andra Ștefan, light design-ul de Călin Negrea, ilustrația muzicală de Nagy Attila, iar regia tehnică de Mihai Pamfiloiu. Sculptura este realizată de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș.

Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Sprijin pentru Ucraina

În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, pentru spectacolul de la orele 12.30, Teatrul „Puck” va oferi 20 de locuri cu intrare gratuită pentru copii din comunitatea ucraineană găzduită temporar în Cluj-Napoca. Acțiunea face parte din inițiativa „Grupul de sprijin Ucraina”, derulată de autoritățile locale în parteneriat cu societatea civilă clujeană și va continua în următoarea perioadă.

Pentru reprezentațiile Teatrului Puck, biletele pot fi achiziționate de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacol. Rezervările se pot face și online, accesând linkul: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut