Teatru pentru cei mici | Se spun noi „Povești rupte din rai”

Asociația culturală ROCADE din Cluj-Napoca, ce ne-a obișnuit deja cu evenimentele organizate în spiritul promovării culturii și educației prin artă, cu precădere în mediile sociale dezavantajate, revine cu un nou spectacol de păpuși, „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă.

Ne vor purta în lumea poveștilor nemuritoare actorii Laura și Adam Boboc, împreună cu păpușile lor. Inițiativa urmărește să faciliteze accesul la educație non-formală prin artă teatrală al publicului tânăr care, în mod obișnuit, nu beneficiază de astfel de evenimente cultural-artistice. Este, de fapt, o întâlnire fericită a noii generații de actori, de asemenea promovați, cu spectatorii tineri, în formare.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 13 august, de la orele 12.00, la Biserica Ortodoxă „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca (B-dul Eroilor Nr. 24-26), în Sala Theophania, iar intrarea este liberă.

Proiectul „Povești rupte din Rai” este realizat în parteneriat cu Asociația JAD, Asociația Simion Bărnuțiu, NK Smart Cables, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj și Ziarul Făclia. Parteneri media: Radio România Cluj, Radio Renașterea.

Proiectul este susținut de Fundația Transilvania Leaders.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut