Teatru pentru cei mici | Primele spectacole ale lunii decembrie la Teatrul „Puck”

În zilele care urmează, Teatrul de Păpuși „Puck” îi așteaptă pe cei mici să urmărească două producții speciale din repertoriul instituției: „Muzicanții din Bremen” și „Pălăria buclucașă”.

O poveste clasică îndrăgită și astăzi

*sâmbătă, 3 decembrie, ora 11*

Va fi prezentat spectacolul „Muzicanții din Bremen”/ „A brémai muzsikusok” după Frații Grimm, în regia lui Rumi László. Aventura celor patru muzicieni începe, în viziunea scenică a regizorului Rumi László, în momentul în care se termină istoria cunoscută din poveste: personajele își povestesc peripețiile din trecut, reflectând asupra traseului pe care l-au parcurs. Istorisirile lor sunt prezentate prin cântece, iar muzica live integrează toate momentele spectacolului.

Distribuția: Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs, Szűcs Tamás.

Creație păpuși: Tóth Andrea, Kiss Etele.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Spectacol despre regăsirea lucrurilor simple

*duminică, 4 decembrie, orele 11 și 12.30*

„Pălăria buclucașă” este povestea incredibilă a unui tată și a fiicei lui, ale căror vieți se schimbă în ziua în care o pasăre își face cuib într-un loc neobișnuit… Viața le este dată peste cap, dar le schimbă și felul în care privesc lumea.

Proiectul acestui spectacol non-verbal este conceput de Rachel Warr din Marea Britanie, după o poveste de Tohby Riddle. Protagoniștii piesei descoperă, alături de spectatori, dimensiunea interioară a vieții, sentimentele simple și lucrurile cu adevărat importante.

Interpretează actorii: Andreea Roxana Bolovan, Dana Bonțidean, Ionuţ Constantinescu și Ion Iurcu.

Asistent regie: Andra Ștefan, scenografia/pictura: Elena Ilaș, sculptura: Florin Marin, muzica: Simon Roth.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste cinci ani.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole. Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Foto: Oana Pop

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut