Teatru pentru cei mici | Poveștile rupte din Rai continuă

*sâmbătă, 11 iunie, ora 12.00*

Proiectul inițiat de Asociația Culturală ROCADE (președinte Remus Octavian Câmpean) ajunge, iată, la cea de-a treia reprezentație de teatru de păpuși la Cluj-Napoca, găzduită de Biserica Ortodoxă „Schimbarea la Față” din Bulevardul Eroilor nr. 24-26, Sala Theophania.

Inițiativa urmărește să faciliteze accesul la educație non-formală prin artă teatrală al publicului tânăr care, în mod obișnuit, nu beneficiază de astfel de evenimente cultural-artistice. Este, de fapt, o întâlnire fericită a noii generații de actori, de asemenea promovați, cu spectatorii tineri, în formare.

De data aceasta, vom avea ocazia să vizionăm povestea „Ursului păcălit de vulpe” după Ion Creangă, în interpretarea actoricească a Laurei și lui Adam Boboc, alături, desigur, de păpușile lor.

Poveștile se aud și dincolo de Cluj

*sâmbătă, 11 iunie, ora 12.00*

Organizatorii s-au gândit să ajungă la un public cât mai numeros și ocaziile nu întârzie să apară. Pornesc, iată, în călătorie în județul Bistrița, mai exact în comuna Telciu, la invitația Liceului Tehnologic Telciu și a Centrului European pentru Excelență Culturală. Prima poveste pe care o vor spune îl are în centru pe inegalabilul Pinocchio, personajul creat de Carlo Collodi, mult iubit de generații întregi de copii.

Evenimentul este organizat împreună cu echipa Teatrului ANIMAART – Dana Bonțidean (regie), Călin Mureșan, Leonard Viziteu și Elena Ilaș, Florin Marin (scenografie) și va avea loc în Sala Allegretto a Liceului Tehnologic Telciu.

Proiectul Povești rupte din Rai este realizat în parteneriat cu Asociația JAD, Asociația Simion Bărnuțiu, NK Smart Cables, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj și Ziarul Făclia. Parteneri media: Radio România Cluj, Radio Renașterea.

Proiectul este susținut de Fundația Transilvania Leaders. Intrarea la spectacole este liberă.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut