Teatru pentru cei mici | O gheară de ajutor

În zona verde din Iulius Parc spectatorii mici și mari se pot bucura din nou de o experiență pe cinste. „O gheară de ajutor”, un spectacol marca MiniReactor, se joacă din nou la Cluj, joi, 25 august, de la ora 19:00, de data aceasta, în aer liber!

Presiunea examenului și situația pandemică globală, ce a atras, totodată, școala în regim online și nevoia de a ne izola în casă sunt resimțite acut de Astrid. Dacă unele pisici lenevesc la soare și torc iar altele vânează șoricei, felina protagonistă a făcut un scop nobil din ronțăitul de teme, pentru că vrea să descopere cât mai multe din tainele acestui univers! De fapt, are chiar două scopuri. Dorește și să dea o gheară de ajutor celor care îl ascultă și sunt curioși să învețe mai multe.

O poveste despre presiune, nesiguranță și încrederea de sine, de Carla și Liana Precup, recomandată copiilor cu vârsta de peste șase ani.

Distributia: Andreea Ajtai, Bianco Erdei, Cătălin Filip

Coordonare dramaturgie – Ana Cucu Popescu, regia – Delia Gavlițchi, scenografia – Tomos Tünde, muzica – Adi Cimpoeșu (Electroclown), coregrafia – Cătălin Filip

Iulia GHIDIU

Foto: Cătălin Grigoriu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut