Teatru pentru cei mici| De ce nu mai există balauri cu șapte capete?

Echipa Minireactor ne pregătește o nouă reprezentație în aer liber, în zona verde din Iulius Parc. Este vorba despre piesa de teatru Bucătăria familiei Balaur, o piesă îndrăgită din repertoriul instituției culturale independente clujene.

Ce e aceea o „dragoniţă”? De ce nu mai există balauri cu şapte capete? De ce „trebuie” să facem anumite lucruri?  Curiozitatea a fost dintotdeauna o trăsătură a copiilor inteligenţi, dar a devenit şi mai acută odată cu progresul tehnologic al ultimelor decenii.
E firesc ca cei mici să aibă o multitudine de întrebări în legătură cu lumea în care trăiesc, iar, de cele mai multe ori, părinţii ocupaţi şi obosiţi după o zi grea de muncă sunt cei care trebuie să găsească răspunsurile.

În „Bucătăria familiei Balaur”, joi, 18 august, de la ora 19.00, curiozităţile lui Bălăurel îşi găsesc explicaţii prin jocuri, cântecele şi poveşti din cele mai năstruşnice, aflăm de la organizatorii evenimentului.

Bucătăria familiei Balaur este o dramatizare semnată Ana Cucu- Popescu, după povești de Adina Rosetti, în regia Deliei Gavlițchi.

În distribuție, actorii Andreea Ajtai și Bianco Erdei

Scenografia: Tomos Tünde, muzica: Adrian Cimpoeșu.

Spectacolul este recomandat copiiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Iulia GHIDIU

Foto: Cătălin Grigoriu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut