Teatru muzical de Crăciun

*marți, 6 decembrie* ora 20.00

*miercuri, 7 decembrie* ora 20.00

Ultima parte a stagiunii Teatrului clujean independent Reactor de creație și experiment aduce în program cele mai recente producții, inclusiv un spectacol prin care suntem invitați să intrăm în atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă. Este vorba de teatrul muzical „Sărbătorile vin, fă-mă să uit puțin”, regia și scenariul Adonis Tanța.

Privați de actualizatul simbol magic al Crăciunului, membrii familiei Roșca, Aristina și Alin, își regăsesc speranța că vor putea să-și păstreze locuința de îndată ce soarta le surâde prin câștigarea unui concurs inițiat de o celebră companie de televiziune.

Starurile emisiunii vizitează căminul protagoniștilor pentru a le oferi alinarea necazurilor, dar și pentru a filma mult așteptatul final al celei mai urmărite telenovele a momentului, alături de aceștia.

Cât de departe sunt dispuși Aristina și Alin să meargă pentru a-și plăti datoriile, respectiv pentru a satisface cerințele conținutului pe care industria mizează, la rândul ei, cu scopul de a întâmpina așteptările audienței?

Amețiți și epuizați de efortul pe care lipsa onestității, clădită, de altfel, pe presiuni reale, îl presupune, își propun, cu toții, să găsească o cale de a ieși cu basmaua curată, apelând tocmai la umanitatea care, din fericire, revine în peisaj într-o formă surprinzătoare.

În distribuție: Cristina Tureanu, Paula Maria Seichei, Lucian Teodor Rus, Renata Burcă, Adonis

Tanța

Muzică: Renata Burcă

Spectacolul include colinde și muzică originală.

Biletele se pot achiziționa online, accesând https://eventbook.ro/hall/reactor-cluj, din rețeaua Eventbook (Cinema Florin Piersic) sau de la sediul Reactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut