Teatru | Avanpremieră „Clinica sinucigașilor” la TNAMT

*joi, 14 aprilie, ora 19:00*

*vineri, 15 aprilie, ora 18:00*

Un nou spectacol pe scena Teatrului Național „Aureliu Manea” din Turda, „Clinica sinucigașilor”, în regia lui Andrei Mihalache, pe un text de Gabriela Mihalache, poate fi vizionat în avanpremieră joi, 14 aprilie, de la ora 19:00 și, respectiv, vineri, 15 aprilie, de la ora 18:00.  

La prima vedere, producția abordează un subiect extrem de sensibil, adesea controversat, având în vedere modul lui de a fi receptat în diferite culturi ale lumii. Dincolo de această perspectivă, spectacolul prezentat de Teatrul „Aureliu Manea” vine să ne propună o formulă umoristică de a privi lucrurile, raportată la probleme socio-economice din România zilelor noastre.

Distribuția îi aduce în fața publicului pe Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Doina Șoproni, Ioan Alexandru Savu, Grațiela Bădescu, Miky Paicu și Valentin Oncu. Decorul piesei este semnat Dan Felecan.

Ulterior acestor reprezentații, producția va intra în repertoriul instituției de cultură turdene.

Biletele pentru avanpremiera spectacolului „Clinica sinucigașilor” pot fi cumpărate accesând linkul: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62.

De asemenea, rezervări pot fi făcute la numărul de telefon: 0264 311 952.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut