Taxiurile au acces pe banda dedicată de pe Bd. Nicolae Titulescu

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță implementarea, cu caracter experimental, a măsurii de permitere a accesului taxiurilor pe banda dedicată transportului în comun și bicicletelor de pe Bd. Nicolae Titulescu, exclusiv pe tronsonul cuprins între str. Slănic și str.Valeriu Braniște.

Sunt şi câteva condiții. În primul rând, municipalitatea precizează că accesul este permis doar taxiurilor cu client. De asemenea, nu se permite utilizarea stațiilor de transport public în comun ca puncte de îmbarcare/ debarcare a clienților, cu excepția intervalului orar 23.00-05.00.

Măsura a fost aprobată în cadrul Comisiei de Circulație și a intrat în vigoare începând de ieri, 19 noiembrie 2019.

 

Articole din aceeasi categorie

One Response to Taxiurile au acces pe banda dedicată de pe Bd. Nicolae Titulescu

  1. Călin

    De ce cineva ce ia taxiul are mai multe drepturi decit cel ce merge cu maşina lui? E vorba tot de un om o maşină, şoferul taxiului nu se pune.
    Nici biciclişti nu au ce căuta pe acea banda. Sînt mulți, mai ales din cei ce cred că salvează planeta, ce nu se trag cînd în spatele lor aşteaptă un autobuz cu zeci de oameni.
    Măcar între anumite ore ar trebui benzi dedicate autobuzelor, benzi delimitate cu conuri portocalii, şi pe alte străzi cu două benzi pe sens.