Târg virtual de joburi

Peste 6.000 de oportunităţi de joburi şi programe de internship în domenii tehnice şi non-tehnice sunt disponibile la Târgul virtual de joburi „Angajatori de TOP”- ediţia toamnă 2021, unde şi-au anunţat prezenţa 60 de companii, și care se va desfășura până în 7 noiembrie.


Candidaţii vor putea aplica direct pentru locuri de muncă sau vor putea primi răspunsuri în timp real de la angajatori în cadrul celor două zile de Q&A live: 21 octombrie la Angajatori de TOP Tech, respectiv 4 noiembrie la Angajatori de TOP Business.Angajatori de TOP Tech cuprinde oportunităţi de carieră, cursuri sau programe de internship/trainee în domeniile: IT Hardware, IT Software, Automotive sau Inginerie. Festivalul tech, dedicat joburilor în tehnologie, se va desfăşura în perioada: 27 septembrie – 31 octombrie 2021. În cadrul Angajatori de TOP Business, cadidaţii se vor întâlni cu oferte din domenii precum Marketing, Vânzări, Finanţe, Bănci, Resurse Umane, Achiziţii, Customer-Support, PR sau Juridic. Festivalul joburilor non-tehnice se va desfăşura tot online în perioada: 4 octombrie – 7 noiembrie 2021. Evenimentul se va desfăşura exclusiv online şi este gratuit pentru candidaţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Organizatorii au pregătit și informaţii despre cele mai noi programe de internship, trainee, management trainee, stagii de practică şi programe pentru absolvenţi, dedicate candidaţilor cu profil tehnic sau non-tehnic.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut