Târgul Produs de Cluj revine la Gherla

După doi ani de pandemie, Târgul Produs de Cluj ajunge la Gherla pentru a zecea oară. Prima ediție a avut loc în 2011 și de atunci a devenit o tradiție întâlnirea cu producătorii, meșteșurarii și cu spectacolele folclorice.

Cel mai fain târg din Ardeal, sloganul care răsuna întâia oară pe 10 iunie 2011, a devenit realitate. O echipă inimoasă, parteneri de nădejde, producători și artizani clujeni, de care s-au „lipit” în timp invitați speciali din alte județe. Peste 200 de târguri proprii și câteva zeci ca parteneri, mici întreprinzători ajutați să se promoveze și dezvolte, firme ajunse azi branduri consacrate, tinere talente sprijinite pe calea afirmării, aceasta este, foarte pe scurt, istoria Asociației Produs de Cluj, fondată și susținută de Consiliul Județean Cluj.

Organizatorii aniversează 11 ani de la întâiul târg, fiind prezenți în oraşul de pe Someş pentru a zecea oară oară, ediția lipsă fiind cauzată de pandemia prin care am trecut cu toţii. Și la această ediție vor participa producători și artizani cunoscuți, și nu va lipsi parcul de distracții cu mașinuțe tamponabile” și trenuleț. În perioada 10-12 iunie, pe scena amenajată în stadionul din parcul mare vor avea loc spectacole de muzică, dansuri populare și muzică de promenadă susţinute de cunoscuţi interpreţi şi ansambluri din zonă. Deci, zile de veselie şi de bună dispoziţie în parcul municipiului Gherla, dar și un bun prilej pentru gospodinele din localitate şi din împrejurimi de a-și procura produse de bună calitate.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut