Târgul „Produs de Cluj” ajunge din nou la Gherla

După doi ani de pauză ”datorați” pandemiei, la sfârşitul acestei săptămâni are loc, în Gherla, o nouă ediţie a Târgului „Produs de Cluj”, locaţia fiind şi de această dată Piaţa Autogării.

Organizatorii spun că edițiile de la Gherla au fost întotdeauna bine primite de localnici. Au trecut zece ani de la primul eveniment organizat sub brandul Produs de Cluj, iar târgurile sunt cunoscute în țară și dincolo de hotare. Și în acest an vor fi prezentate articole de artizanat și preparate alimentare, produse din plante medicinale, siropuri, miere şi alte mărfuri de calitate. Nu vor lipsi nici programele folclorice, pe scena amenajată în aer liber evoluînd solişti şi dansatori cunoscuţi publicului prin păstrarea și răspândirea cântecului și jocului popular.

Pe perioada târgului, între 17 și 19 septembrie, circulația autovehiculelor va fi deviată pe ruta str. Bobâlna – str. 1 Decembrie 1918 – str. Horea – str. T. Vladimirescu – str. Gării – str. Liviu Rebreanu.

Accesul în incita târgului va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din târg vor fi marcate distinct, și la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

Sz.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut