Tãnãrul rãnit în explozia de joi este stabil

  Tânărul rănit în explozia ce a avut loc joi la un bloc de locuinţe din cartierul clujean Gruia a fost transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor  Spitalului “Grigore Alexandrescu”, tânărul în vârstă de 19 ani este stabil şi conştient. Medicii susţin că acesta a fost detubat, prezentând arsuri de căi respiratorii superioare, precum şi arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corporală.

Deflagraţia a avut loc la un imobil de locuinţe de pe strada Migdalului din cluj-Napoca. În urma exploziei, trei dintre apartamente au fost cuprinse de incendiu.

Explozia a afectat profund structura de rezistenţă a mai multor locuinţe, fiind emisă o recomandare de a nu se mai folosi spaţiile interioare ale imobilului până la finalizarea cercetărilor necesare pentru stabilirea siguranţei de exploatare a fiecărui apartament în parte. La momentul producerii exploziei, în apartamente erau şapte persoane, care au fost evacuate şi au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale SMURD şi SAJ aflate la locul evenimentului.

C.P.

Articole din aceeasi categorie