Tânăr accidentat pe trecerea de pietoni de o persoană care circula pe trotinetă. Poliția în alertă pentru a-l identifica pe autor

Polițiștii clujeni au intrat marți seara în alertă pentru a identifica o persoană care în timp ce se deplasa cu o trotinetă a accidentat un tânăr în timp ce traversa trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc, în jurul orei 18.45, pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca, când tânărul de 22 de ani încerca să traverseze strada regulamentar.

Ulterior, persoana vătămată s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier pentru a sesiza evenimentul. Din primele informații, la data și ora menționată mai sus, tânărul de 22 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, ar fi fost accidentat de către o persoană necunoscută care circula cu trotineta, pe pista specială destinată acestor tipuri de mijloace, înspre strada George Barițiu.

„După producerea accidentului, persoana care se afla pe trotinetă, deși ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că a rezultat vătămarea unei persoane, a părăsit locul fără încuviințarea organelor în drept.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei care circula cu trotineta.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei care se deplasa pe trotinetă, sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!”, a anunțat ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut