Tabără ASCOR la Scrind-Frăsinet

O tabără studențească de vară, cu tema „Ascultați de mai-marii voștri”, va fi organizată de Asociația Studenților Creștini Români – Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie – 9 august, la Scrind-Frăsinet, comuna Mărgău.

Potrivit organizatorilor, tema taberei „înglobează și omagierea a 100 de ani de la nașterea și 10 de la adormirea întru Domnul a ÎPS Bartolomeu Anania, dar și cinstirea părinților duhovnicești care au avut un rol formator al ASCOR Cluj-Napoca”. De aceea, invitații principali ai taberei vor fi din rândul celor care l-au cunoscut îndeaproape pe Înaltpreasfințitul părinte și mitropolit Bartolomeu, dar și al celor care au fost apropiați ai părintelui Teofil Părăian. Părintele Ciprian Negreanu, preotul misionar al Bisericii Studenților din Hașdeu, va purta aproape zilnic discuții tematice cu participanții.

În fiecare dimineață, studenții vor participa la slujba Sfintei Liturghii, seara – la Paraclisul Maicii Domnului sau la citirea neîncetată a psaltirii. De asemeni, vor fi organizate drumeții, ateliere de meșteșuguri, pictură, fotografie etc.

Detalii, pe pagina web a asociației.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut