Sute de slujbe la Cluj Tech Society

În perioada 3-4 aprilie 2020, la BT Arena, se va desfăşura Cluj Tech Society, unul dintre cele mai importante evenimente de recrutare și employer branding în tehnologie din România.

La Cluj Tech Society sunt așteptate peste 30 dintre cele mai active companii din IT, inginerie și alte domenii conexe. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului vor avea loc conferințe, workshop-uri, un hackathon și un turneu de esports adus de Digital Crusade, şi dotat cu premii de peste 7.000 euro.

Companiile prezente vor oferi sute de locuri de muncă, atât pentru tinerii absolvenți, cât și pentru cei ce doresc o reprofilare sau avansare în carieră. Printre angajatori se numără și companii cu renume internațional, precum Take off Labs, Steelcase, Pitech Plus, GEP Worldwide, Bosch Engineering și Hanna Instruments.

La conferința principală vor participa speakeri internaționali, printre care Mihai Drăghici – CEO Paybyface, Alexandru Lupașcu – co-fondator Dataphoenix, Răzvan Enache – editor fintech la Wall-street.ro și Ciprian Păltineanu – investitor și partener la IHC.

Articole din aceeasi categorie