Supporter 2.0 Cluj, retrogradată în Liga a V-a, după ce a refuzat Cupa României

Sancțiuni drastice dictate de FRF pentru reprezentantele județelor Iași și Cluj în Cupa României, după ce n-au participat în Faza regională.

Reprezentantele județelor Iași și Cluj, Victoria Lețcani, respectiv Supporter 2.0 Cluj-Napoca, au fost excluse din competiția în care oricum n-au dorit să joace și, mai rău, au fost retrogradate în eșalonul imediat inferior celui în care au evoluat în sezonul trecut.

Victoria Lețcani și Supporter 2.0 au câștigat în această vară Cupa României – faza județeană a județelor din care fac parte, Iași, respectiv Cluj, astfel că s-au calificat automat în prima etapă a fazei naționale a Cupei României, Faza regională pe numele ei din acest sezon.

Aceste două formații au fost programate de FRF în grupele rezultate în urma tragerii la sorți, însă chiar înainte de prima etapă din cele trei au informat că nu pot să participe în competiție. Supporter 2.0 trebuia să joace cu Recolta Dorolț (Satu Mare) și cu Crișul Sântandrei (Bihor).

Supporter 2.0 Cluj Napoca a fost campioana din acest an a Ligii a 4-a Cluj și a ratat promovarea în Liga 3 după ce a pierdut barajul cu campioana din Satu Mare, Victoria Carei (1-1 la Cluj și 0-3 la Carei). Astfel, echipa clujeană a fost retrogradată în Liga 5 a județului său fiindcă nu s-a prezentat la meciurile din Cupa României. La această echipă joacă Laurențiu Rus, fost fotbalist la Dinamo.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut