Succes în Franța cu Trix Show

Aventura actorilor turdeni în Franța a început miercuri, 24 mai, când s-a jucat spectacolul Trix Show într-un loc deosebit numit Théâtre de Verdure du Jardin Vert în Angoulême. În 25 mai echipa teatrului a desfășurat un atelier de teatru pentru elevii a două școli din oraș urmat de discuții la masa rotundă la sediul Comité des jumelages Angoulême.

La activitățile desfășurate de teatru au participat: Ioana Drăgan – director Direcția Generală a Reprezentanțelor în Străinătate – ICR, Doina Marian – director Institutul Cultural Român din Paris, Cezar Preda – director adjunct Institutul Cultural Român din Paris dar și viceprimarul orașului Angoulême, Gérard Lefèvre, și Christine Granet – președintele Comité des Jumelages Angoulême – Villes Etrangères.

„Teatrul Național din Turda continuă eforturile de a arăta lumii valoarea cultural – artistică a comunității turdene. Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare, în special Institutului Cultural Român pentru implicare”, a spus actorul Cătălin Grigoraș, manager Teatrul Național „Aureliu Manea” Turda. Trix Show, regia Mihai Gruia Sandu, care a avut premiera în 2018, este unul dintre cele mai îndrăgite spectacole, jucat cu mare succes în România în peste 20 de orașe, în festivaluri și turnee.

          

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut