Subiecte speciale în prima ediție tipărită a ziarului Făclia de Cluj din anul 2022

Mai multe subiecte speciale sunt tratate în prima ediția din 3 ianuarie 2022 a ziarului Făclia de Cluj și în format PDF pe pagina online a ziarului.

Într-un amplu interviu acordat ziarului nostru, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Anca Dana BUZOIANU vorbește despre provocările anului 2021 pentru instituția pe care o conduce.

Reputatul nutriționist Nicolae Hâncu vine cu sfaturi practice pentru stilul de viață sănătos pe valurile pandemice: moderație în toate, toate cu moderație.

„După perioada de îmbelșugare culinară este firesc să ne revenim, deoarece nu este bine să prelungim sezonul preparatelor de porc, a sarmalelor, cozonacilor, toate stropite cu alcool. Aproape toți am constatat ce comozi am fost și cât de neprietenos a devenit cântarul. Ce este de făcut? M-am hotărât să sfătuiesc punctual, oarecum școlărește, cu privire la stilul de viață în iarna care începe dar care se va desfășura încă pe valuri pandemice. Cele mai importante sfaturi ale cunoscutului medic clujean le puteți citi numai în ediția de luni 3 ianuarie 2022 a ziarului Făclia de Cluj.

Tot în Făclia de Cluj puteți afla care sunt spectacolele oferite de Filarmonica de Stat Transilvania, Teatrul Național Cluj-Napoca, Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca, Opera Maghiară de Stat și de Opera Națională Română în prima săptămână din acest an.

Citiți Făclia de Cluj-garanția informației corecte.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut