Studenți clujeni pot participa la competiţa Ericsson Innovation Awards 2021

Suedezii de la Ericsson vor premia cu 25.000 de euro cea mai inovativă soluţie privind eliminarea decalajelor digitale, în cadrul competiţiei Ericsson Innovation Awards 2021.

Studenţii, indiferent dacă urmează programe de licenţă, masterat sau doctorat, se pot înscrie la Ericsson Innovation Awards 2021 până în 5 august, în echipe de cel mult patru membri. Membrii unei echipe pot studia la aceeaşi universitate sau pot fi înscrişi la universităţi diferite, din ţări diferite.
Dintre toate echipele înscrise, 14 se vor califica pentru semifinală şi vor avea la dispoziţie cinci săptămâni pentru a-şi pregăti proiectele, sub îndrumarea unor mentori din cadrul Ericsson. Ulterior, trei echipe vor declarate finaliste şi vor avea la dispoziţie alte patru săptămâni de lucru şi mentorat în care vor trebui să se pregătească pentru prezentarea finală a proiectelor lor în faţa unui juriu compus din specialişti în domeniu proveniţi din cadrul Ericsson, dar nu numai.
Echipa care va fi desemnată câştigătoarea locului I va fi premiată cu 25.000 de euro, echipa de pe locul II va primi 15.000 de euro, iar cea de pe locul trei va fi recompensată cu 5.000 de euro. În plus, compania va oferi o distincţie suplimentară în valoare de 2.000 de euro echipei (dintre cele trei finaliste) care va obţine cele mai multe voturi pe social media, candidatura fiecăreia dintre ele în parte fiind încărcată pe pagina de Instagram a concursului.
Ediţia de anul trecut a EIA a înregistrat peste 500 de iniţiative inovatoare primite din partea studenţilor. Competiţia globală Ericsson Innovation Awards a fost lansată în anul 2009, cu scopul de a le oferi studenţilor din întreaga lume oportunitatea de a dezvolta şi a pune în practică idei inovatoare cu îndrumarea experţilor Ericsson. Prin intermediul acestei competiţii, Ericsson îşi propune să creeze o punte către cei care vor determina schimbările de mâine, generând totodată inovaţie care să contribuie la o dezvoltare economică şi social echitabilă şi globală.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut