Start perfect pentru Unirea Dej în Liga a II-a

Debut excelent pentru echipa de liga a II-a Unirea Dej în  noul campionat. După două etape formaţia antrenată de cel mai tînăr tehnician al fotbalului nostru, Dragoş Militaru acumulează 6 puncte, o performanţă deosebită, avînd în vedere că trupa de pe Someş se află la doar a doua prezenţă în acest eşalon.

Astfel, după victoria din prima etapă, în fața celor de la Csizkszereda, gruparea dejeană a evoluat cu succes și pe terenul celor de la CSC Dumbrăvița, acolo unde a câștigat în fața a peste 6.000 de spectatori, care au umplut tribunele arenei ”Ştefan Dobay” din localitate, care a găzduit în premieră un meci din liga a II-a.

Fotbaliştii din Dej au avut o prestaţie foarte bună, cîştigînd pe merit cu scorul de 2-1 (1-0), dominînd partida de la un capăt la altul. Unirea a deschis scorul încă minutul 9, cînd Angelo Cocian a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 metri, portarul gazdelor Cătălin Trifon fiind un simpolu spectator. Pe lîngă această reuşită, dejenii au mai avut încă două ocazii clare de gol, ratate însă de Adrian Pop şi de acelaşi Cocian. Gazdele au avut şi ei o fază reuşită în minutul 45, cînd  Ionuţ Tănase a trimis  în braţele goolkeperului Dragoş Răilean.

După pauză, bănăţenii au forțat egalarea, dar clujenii s-au apărat exact şi au contraatacat periculos. Cei din Dumbrăviţa au reușit golul egalizator în  minutul 81, cînd  Daniel Grigoriu a trimis de la 15 metri în  plasa porţii dejene. Arbitrul central Mazilu Florin Ovidiu, din Satu Mare, abia reuşise să-şi noteze schimbarea scorului şi Răzvan Greu, introdus pe teren în repriza a doua, a scăpat singur pe stînga şi a trimis mingea în poartă, pe lîngă portarul Trifon, stabilind scorul final al întîlnirii: CSC Dumbrăviţa – Unirea Dej 1-2 (0-1).

Unirea Dej a început partida de la Dumbrăviţa cu următorul 11: Răilean – Maftei,  Burdeţ , D. Pop, Gîţ –  Ad. Pop, Chira, Cocian, Al. Pop – Frăsineanu, Bogdan. Au mai intrat pe parcurs: Al.  Militaru, Fulga şi Greu.

Szekely Csaba

Foto: Unirea Dej

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut