Start perfect pentru ”U” în 2022: 4-0 cu echipa lui Claudiu Niculescu

În prima apariție din acest an într-un meci oficial, ”U” Cluj a demolat, pe Cluj Arena, Concordia Chiajna, echipa antrenată de Claudiu Niculescu și una dintre contracandidatele la promovare. ”Șepcile roșii” au început partida cu patru dintre noii veniți în această iarnă, Roberto Romeo, Florin Ilie, Romario Pires, desemnat și căpitanul echipei, și Ely Fernandes, și au reușit un start perfect: două goluri în trei minute.

Prima reușită i-a aparținut lui Tescan, în min.9, care a înscris spectaculos cu călcâiul după un șut trimis de Romario Pires. În min.12, ”U” a făcut 2-0 prin Ely Fernandes, care a reluat în colțul lung al porții balonul centrat din corner. Jucătorii din Chiajna n-au pus deloc în pericol poarta apărată de Gorcea până în min.35, când Roșu a șutat în transversală de la 20 de metri.

În repriza a doua, în min.58, fundașul Concordiei Andrei Marc gafează în marginea careului de 16 m, balonul ajunge la Boiciuc în bandă, iar centrarea acestuia este reluată cu calm în poartă de Romario Pires, 3-0 pentru ”U”. Haită, intrat pe teren abia cu un minut înainte, obține un penalty, pe care tot el îl transformă cu siguranță în min.69.

Cu această victorie categorică, clujenii țin aproape de Hermannstadt, ocupanta locului doi, cele două formații urmând a se întâlni în meci direct etapa următoare, pe 8 martie, la Sibiu.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut