Start la funcțiile de conducere în PNL Cluj

Primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației PNL din localitate în cadrul alegerilor interne. Ședința de alegeri s-a desfășurat duminică, la eveniment luând parte liderul PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, fostul deputat Florin Stamatian, vicepreședinte al PNL Cluj, Maria Forna, consilier județean și președintele TNL Cluj și Georgiana Kaczka, vicepreședinte TNL România. „În continuare, prin liderul Mircea Moroșan, are menirea de a duce mai departe acest spirit de familie, de a munci mai departe aşa cum a muncit şi până acum. Membrii PNL Huedin au rolul de a fi nişte veritabili vectori de opinie şi de imagine ai Partidului Naţional Liberal în Huedin şi în județul Cluj. Acest lucru se poate realiza doar continuând să fim în mijlocul cetăţenilor, aşa cum am făcut-o până acum.

Urez mult succes colegilor în noul birou şi îi asigur că în continuare organizaţia judeţeană va fi un partener de nădejde pentru fiecare dintre membri”, a transmis liderul PNL Cluj, Daniel Buda.

Tot în weekend, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan a fost ales președinte al liberalilor din localitate, urmând ca la Dej alegerile în cadrul organizației liberale să aibă loc în 6 iulie, la Gherla în 3 iulie, la Cluj-Napoca în 9 iulie, la Turda în 10 iulie iar la Florești în 2 iulie.

Totodată, astăzi se dă startul depunerii candidaturilor pentru funcțiile de conducere din cadrul organizației județene Cluj a PNL, alegerile fiind programate în 18 iulie.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut