Sprijin pentru start-up-urile românești

Fortech Investments susține că vrea să susțină start-up-urile aflate în orice stadiu de dezvoltare să-și atingă obiectivele de business, sprijnindu-le în patru direcții diferite: Venture Capital, Joint Venture, Mergers & Acquisitions și Dezvoltare de produs și business.

Fortech Investments nu oferă doar capital, ci și opțiunea de dezvoltare de produs și business pentru ideile cu potențial sau cea de a deveni parteneri cu specialiști din diferite domenii care vor să înceapă un business.

Antreprenorii la început de drum, care au înființat un start-up tech care a dat deja dovadă de tracțiune inițială, pot accesa una dintre cele două runde de finanțare pe care Fortech Investments le oferă ꟷ Pre-Seed sau Seed. De asemenea, există și posibilitatea de a face exit, intrând în familia Fortech, unde antreprenorii vor primi resursele și spațiul necesar pentru a-și duce start-up-ul acolo unde își doresc. Și antreprenorii care cunosc deja bine industria în care lucrează și nevoile pieței pot să apeleze la Fortech Investments, pentru un parteneriat de tip Joint-Venture, unde timpul, cunoștințele și rețeaua lor profesională pot fi folosite eficient, în timp ce compania completează lista de capabilități cu capital, dezvoltarede software, recrutare sau marketing și vânzări, în funcție de nevoi.

În ultimii cinci ani, Fortech a investit în 13 start-up-uri tech peste 4 milioane de euro, majoritatea din SUA. În ultimul an însă, s-a concentrat pe piața românească, ultima investiție majoră fiind în start-up-ul de telemedicină Telios, cu o sumă de 400.000 de euro.

În următorii 2-3 ani,FortechInvestments plănuiește să investească capital în peste 15 start-up-uri tech și să încheie cel puțin3-4 parteneriate de tip Joint Venture, în special în domenii precum Sănătate, Finanțe, Educație, Transporturi sau Producție.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut