Sprijin din partea CJ Cluj pentru prevenirea și combatere consumului de droguri

Consilierii județeni clujeni vor dezbate, în ședința de marți, un proiect de hotărâre care vizează darea în administrare, cu titlu gratuit, pe o perioadă de cinci ani, a unei cote-părți din imobilul situat în municipiul Cluj-Napoca, strada Stefan Ludwig Roth, nr. 19-21 către Agenția Națională Antidrog.

Conform reprezentanților CJ Cluj, prin intermediul acestei măsuri se urmărește asigurarea funcționării eficiente a Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj-Napoca, precum și a Centrului Județean de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.

„Forul administrativ județean asigură sediul structurii teritoriale antidrog, printr-un contract de comodat cu titlu gratuit, începând cu anul 2005.

De asemenea, Consiliul Județean a sprijinit constant acțiunile antidrog, oferind, printre altele, finanțare pentru derularea unor proiecte precum ABC-ul emoțiilor, Cum să creștem sănătoși, Necenzurat, Mesajul meu Antidrog. Doar în anul 2019, autoritatea județeană a alocat suma de 57.500 RON pentru desfășurarea celor patru programe amintite. Tot în cursul aceluiași an, forul administrativ județean a pus la dispoziția Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj și un număr de patru calculatoare”, au precizat reprezentanții CJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut