Spitalele clujene din subordinea Consiliului Județean vor asigura permanența în perioada Sărbătorilor Pascale

Unitățile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean vor asigura permanența pe întreaga durată a Sărbătorilor Pascale.

La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (str. Moților nr. 68) vor funcționa, în intervalul 22 – 25 aprilie, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor. De asemeni, părinților au posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul de telemedicină ALOPEDI 0364-917.

În cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” (str. B. P. Hașdeu, nr. 6) permanența va fi asigurată prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor chirurgie toracică, terapie intensivă și pneumologie.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (str. Iuliu Moldovan nr. 23) vor funcționa, în perioada 22 – 25 aprilie a.c., liniile de gardă pentru structurile COVID-19, non-COVID-19 și Terapie Intensivă.

Spitalul Clinic de Recuperare (str. Viilor nr. 46-50) va asigura permanența prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor cardiologie, neurologie, chirurgie plastică, ortopedie și terapie intensivă. De asemeni, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut