Spectacolele finalului de săptămână la Teatrul „Puck”

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca îi întâmpină în acest weekend pe cei mici cu două spectacole din repertoriu: „Turnuleţul”/„Tornyocska” și „Vasilache și Marioara în jurul lumii”.

Turnuleţul”/„Tornyocska”

*sâmbătă, 11 martie*11:00

Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó, este un spectacol de marcă al teatrului clujean, a cărui premieră a avut loc în februarie 1998, fiind reluat în urmă cu doi ani, cu echipa tinerilor actori ai secției maghiare.

În distribuție: Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Kötő Áron și Mostis Balázs.

Scenografia este semnată de K. Kalinovszki Mária, iar muzica de András Enikő.

Spectacolul are loc în limba maghiară și durează aproximativ 40 de minute. Vârsta minimă recomandată este de doi ani.

Vasilache și Marioara în jurul lumii”

*duminică, 12 martie*11:00 și 12.30

Ionuț Constantinescu, cel care semnează atât regia, cât și scenariul și ilustrația muzicală a spectacolului, regândește și adaptează povestea lui Vasilache și a Marioarei din teatrul de bâlci tradițional, într-un context nou, cu personaje noi, cu întâlniri fantastice și obiecte vrăjite. De data aceasta, protagoniștii devin exploratori, iar în drumul lor se întâlnesc cu Dumnezeu, Dracul, Moartea, Elvis Presley și alte personaje care animă savuros situațiile.

În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Ion Iurcu și Robert Trifan.

Scenografia este semnată de Andra Ștefan, light designul de Călin Negrea, ilustrația muzicală de Nagy Attila, iar regia tehnică de Mihai Pamfiloiu. Sculptura este realizată de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș.

Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Foto Oana Pop

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut