Spa la tine acasă – tips&tricks

Ce poate să fie mai liniștitor decât să îți creezi propria ta oază de liniște și relaxare? După o zi de muncă sau în weekend, când îți permite timpul, poți să te organizezi astfel încât să nu fii nevoită să investești exagerat de mult în produse de înfrumusețare și în același timp să te poți bucura de beneficiile unui astfel de moment. Alege un loc liniștit din casă unde să poți face spa la domiciliu fără să fii întreruptă și de câteva piese care să te introducă în atmosfera aceea feerică.

Alege să faci ceea ce îți place și vei vedea că vei intra repede în acea stare. Întocmește o listă cu lucrurile pe care vrei să le faci și una cu lucrurile pe care trebuie să le cumperi. Dacă îți este greu să te organizezi, te poți inspira din ideile de mai jos:

1. Pregătește-te pentru o baie relaxantă

Dacă baia este pentru tine un moment în care te poți deconecta de la activitățile zilnice, atunci este cazul ca renunți la dușul rapid și să umpli cada cu apă. Pune câteva picături de ulei esențial cu aroma ta preferată, câteva petale de trandafir și te vei simți mai răsfățată ca niciodată. Nu uita că muzica ar trebui să facă și ea partea din acest ritual, așa că nu omite acest pas. Îmbracă, la final, un halat dintr-un material moale precum cel de la saloanele de frumusețe și nu uita să ai la îndemână și papucii favoriți pe care poți să ți-i comanzi din oferta Fashion Days. Ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată, care poate să satisfacă orice dorință, de la cei cu blană, la cei simpli care pot fi purtați pe toată durata anului, fără să fii nevoită să aloci buget suplimentar.

2. Hidratează-ți corpul

Cui nu-i place să aibă pielea fină și hidratată? Ei bine, nu este ceva ce nu ai putea să ai și tu. Aplică un gomaj fin pe piele pentru a o curăța de celulele moarte și apoi folosește o cremă care să îi ofere corpului tău hidratarea de care are nevoie. Nu uita că poți aplica și o mască pentru față, cât timp te bucuri de baia relaxantă, pentru a avea tenul luminos și catifelat.

3. Fă-ți manichiura și pedichiura

Achiziționează-ți din timp o trusă cu obiectele de care ai nevoie pentru a-ți curăța unghiile. Este vorba despre o trusă care să conțină o forfecuță pentru cuticule, una pentru unghiile de la mâini și un clește pentru unghiile de la picioare, o pilă și neapărat acetonă, în cazul în care ai deja manichiura făcută și trebuie să o cureți. Pentru a-ți proteja unghiile poți să folosești o bază protectoare peste care să aplici oja. La final, pentru un plus de strălucire și rezistență, nu omite să aplici și topcoat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut