Șoferul care a smuls copacul de pe strada Bucium din Cluj-Napoca avea o concentrație de alcool alarmantă

Tânărul implicat în accidentul de pe strada Bucium din Cluj-Napoca se afla sub influența băuturilor alcoolice, a anunțat IPJ Cluj. Potrivit polițiștilor, șoferul avea o concentrație de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„La data de 17 martie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Bucium, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date s-a constatat că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul înspre strada Primăverii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un arbore aflat în afara părții carosabile.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul I.S.U. Cluj care au reușit să-l extragă pe tânăr din autoturism”, a anunțat IPJ Cluj.

Polițiștii susțin că în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Asta ar însemna aproape 2 mg/l alcool în sânge.

Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut