Simeze clujene | Amintiri de mâine

Galeria de artă La Cave din incinta Institutului Francez Cluj-Napoca găzduiește în perioada 8-22 decembrie expoziția de pictură Souvenirs de demain/Amintiri de mâine a artistului plastic Melody Boulissière.

Vernisajul va avea loc joi, 8 decembrie, începând cu ora 18.00. Ulterior inaugurării, expoziția va putea fi vizitată de luni până vineri, între orele 10 – 17.

Mélody Boulissière

Mélody Boulissière este o ilustratoare și regizoare franceză de filme de animație. “Ailleurs”, filmul ei de absolvire a școlii ENSAD din Paris, a fost selecționat în secțiunea Cinefondation la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes în 2016, iar mai apoi în peste cincizeci de festivaluri. Ulterior a absolvit un masterat la La Poudrière, școala de film de animație din Valence, Franța.
În 2020, a regizat împreună cu Inès Bernard-Espina și Clémentine Campos „Patouille, des graines en parachute”, un pilot pentru un serial de televiziune pentru copii, selectat în peste patruzeci de festivaluri.
În prezent se află în producție cu următorul său scurtmetraj, franco-român, “Quelque chose de Divin” (Pur și simplu Divin), co-regizat cu Bogdan Stamatin, produs de Novanima, Amopix și SafeFrame.
Expoziția sa, „Amintiri de mâine”, este prima expoziție personală de picturi și este inspirată de experiența sa de viață în România, din ultimii doi ani.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut