Și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Campioana României CFR 1907 Cluj şi portarul Cristian Bălgrădean au ajuns la o înţelegere privind prelungirea contractului până în vara anului 2024, a anunţat campioana României, joi, pe pagina sa de Facebook. Sosit în Gruia în vara anului 2020, Bălgrădean a bifat 53 de meciuri în tricoul echipei clujene.
Bălgrădean a mai evoluat în cariera sa la FC Braşov, UTA Arad, Dinamo Bucureşti, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna şi FCSB.
Portarul de 33 de ani a câştigat cu CFR un titlu de campion (2021) şi Supercupa României (2020). El are o selecţie în echipa naţională de seniori. CFR mai are doi portari în lot, tinerii Otto Hindrich şi Mihai Pânzariu. Vestea despre Bălgrădean vine la doar o zi după  ce tânărul atacant Daniel Birligea (21 ani) a semnat pentru clujeni. Birligea a evoluat la grupele de juniori ale clubului Palermo FC, iar în ultimii doi ani şi jumătate a jucat constant pentru formaţia italiană Teramo Calcio (liga a treia). CFR i-a mai achiziţionat în această iarnă pe atacanţii Sergiu Buş (liber de contract) şi Marko Dugandzic (FC Soci), precum şi pe mijlocaşul ofensiv Cristian Neguţ (Chindia Târgovişte).

 

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut