Show-ul de la Super Bowl 2023 se vede și la Cluj

Cluj Crusaders organizează singurul eveniment din Cluj-Napoca unde show-ul total de la Super Bowl 2023 poate fi urmărit live. Cel mai popular eveniment sportiv de pe glob nu este transmis de televiziunile românești, dar poate fi urmărit duminică noaptea, 12 februarie, la NOIS, pe str. Piezișă, nr. 15. Cluj Crusaders’ Super Bowl Night va începe la ora 23 (finala Super Bowl urmând să înceapă de la 01:30, ora locală) și vă așteaptă cu o serie de surprize, dintre care băuturi tematice, un quiz night cu întrebări din sport și fotbal american, o tombolă cu premii și multe altele. Intrarea este liberă.

Super Bowl 2023 reprezintă a 57-a finală a campionatului național de fotbal american profesionist din SUA (NFL). Meciul va avea loc cu casa închisă pe State Farm Stadium în Glendale, Arizona. Este un eveniment care bate de la an la an recorduri de audiență și un spectacol în sine. Pe lângă meciul de fotbal american, care în acest an le va alinia pe Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs, în pauza meciului are loc unul dintre cele mai memorabile concerte ale anului, Rihanna fiind confirmată deja ca invitat special. Cu peste 5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de publicitate, Super Bowl excelează și prin reclamele difuzate, fiind un fenomen de marketing, iar multe dintre spoturi ajungând referințe importante în media.

Cu o tradiție întreruptă de pandemie, Cluj Crusaders organizează evenimente cu ocazia Super Bowl pentru a populariza fotbalul american și pentru a oferi clujenilor ocazia să vadă live unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului.

Cluj Crusaders este un club sportiv fondat în 2010. Anual, sportivi ai Cluj Crusaders participă la competiții de powerlifting și formează singura echipa ce reprezintă Clujul în campionatul național de fotbal american. Pentru juniori clubul organizează săptămânal antrenamente de flag football (non-contact).

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut