Servicii digitalizate în Primăria comunei Iclod

Cine ar fi crezut acum 30 de ani că serviciile primăriei unei comune vor fi digilitalizate?! Dacă atunci așa ceva nici în visul oamenilor nu a figurat, iată că în zilele noastre acest lucru s-a realizat.

Exemplul concret îl avem la Iclod, unde sărbătorile au adus un cadou frumos. Digitalizarea României a ajuns şi la Iclod, ştire de senzaţie, dar adevărată. În cadrul primăriei (multe oraşe nu au aşa sediu modern!) deja funcţionează serviciul de plăţi şi al amenzilor prin site-ul ghişeu.ro. Începând cu data de 1 ianuarie 2021 va fi funcţională şi plata impozitelor/ taxelor locale on-line. Prin această oportunitate  populaţia celor 5 sate componente ale comunei Iclod căştigă nu numai timp preţios, dar şi confort, evitând deplasările la sediul administraţiei locale. Deci, un mare avantaj pentru locuitorii aşezării de pe Valea Someşului Mic, unde şi în  cursul anului 2020 au fost realizate investiţii importante în toate domeniile de activitate, îndeosebi în infrastructură. Am mai scris şi repetăm, încet-încet comuna Iclod se ridică la nivelul centrelor urbane, cel puţin în sfera edilitar-gospodărească. Digitalizarea constituie o nouă etapă pe drumul înnoirii şi modernizării localităţii din vecinătatea municipiului Gherla.

Printre proiectele municipiului Gherla se află şi digitalizarea serviciilor din cadrul Primăriei. Asta înseamnă că în curând şi în oraşul de pe Someş se va introduce serviciul de plăţi şi  al amenzilor prin site-ul ghişeu.ro.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut