Seminarii web despre depunerea declarației unice

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) propune un nou serviciu electronic, Seminarii web, care va funcționa începând cu luna mai, și prin intermediul căruia unitățile fiscale vor susține sesiuni online de informare pe diferite teme.

În mai temele seminariilor vor viza, în mod exclusiv, completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – formular 212. Lista seminariilor și link-ul pentru înscrierea participanților vor fi publicatr pe site-ul ANAF, în secțiunea Asistență contribuabili – Servicii oferite contribuabililor.

ANAF reamintește că pentru completarea şi depunerea declarației unice, contribuabilii pot obține informații: * apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call center, la numărrul de telefon 031.403.91.60 * prin e-mail, accesând Formularul de contact disponibil la adresa https://www.anaf.ro/asistpublic/ şi în serviciul Spațiul Privat Virtual * urmărind canalul de Youtbe al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declarației unice.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut