Sediu nou pentru o școală specială clujeană

Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice anunțul de participare simplificat pentru lucrări de construcții, respectiv demolare și construire, în cadrul proiectului „Construirea sediului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă”. „Finanțat din fonduri europene nerambursabile, acesta are ca scop crearea unor spații special amenajate și dotate necesare asigurării serviciilor educaționale și terapeutice pentru copiii cu dizabilitate intelectuală și tulburări din spectrul autist”, au precizat reprezentanții CJ Cluj.

Inițiativa vizează realizarea și amenajarea pe amplasamentul actual, de pe strada Aviator Bădescu, nr. 3-5, a unui ansamblu alcătuit dintr-un corp de clădire nou și a corpului existent, ce urmează a fi renovat. Proiectul este structurat pe patru componente, respectiv desființarea corpurilor existente, modernizarea și adaptarea corpului existent, realizarea corpului nou de construcție și  amenajarea exterioară și realizarea împrejmuirii perimetrale.

Valoarea estimată pentru achiziționarea serviciilor este de 16.672.878,65 lei iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 25 iunie 2020, ora 15:00.

Articole din aceeasi categorie