Seară de evanghelizare la Livada

La sfârşitul săptămânii trecute, Biserica Penticostală din localitatea Livada, comuna Iclod, s-a umplut până la refuz de credincioși veniți să ia parte la ultima seară de evanghelizare din cadrul ciclului de 11, organizate de la începutul anului, în fiecare weekend.

Oaspeţii au fost salutaţi de pastorul bisericii, Sorin Banyoi. Cuvântul Domnului a fost rostit de pastorul Bisericii ”Betania” din Cluj-Napoca, Vasile Bujor, preşedintele comunităţii regionale Cluj a Cultului Creştin Penticostal. Momentele muzicale au fost prezentate de membrii Grupului „Eldad” din Timişoara, care au susţinut un adevărat concert de muzică creştină, cei 7 interpreţi bucurându-se de o primire caldă. În cadrul slujbei au mai cântat corul tinerilor şi instrumentiştii orchestrei de mandoline a  Bisericii  Penticostale Livada, condus de Costel Băran și compusă din 25 de membri, din care şi copii de vârsta de 8-10 ani.

La sfârşitul serii de evanghelizare, Grupul „Eldad” din Timişoara şi-a lansat ultimul CD cu muzică religioasă, cântăreţii promiţând că vor reveni pe meleagurile someşene.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie