Se redeschide Centrul de Vaccinare COVID-19 la Spitalul Județean din Cluj-Napoca

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca redeschide Centrul de vaccinare COVID-19, începând de luni, 12 decembrie 2022. Centrul va funcționa în clădirea de pe strada Victor Babeș, nr.1, de luni până vineri, în intervalul orar 8-12.

Centrul se adresează tuturor celor care doresc să se vacineze, adulți și copii cu vârsta de cel puțin 12 ani, pe baza unei programări telefonice, la numărul 0745754559, de luni până vineri, în intervalul orar 8-13. La vaccinare, pacienții vor prezenta buletinul/cartea de identitate și dovada vaccinării cu schema primară completă. Minorii în vârstă de cel puțin 12 ani vor fi însoțiți la vaccinare de un părinte/tutore legal care va avea asupra sa cartea de identitate proprie, certificatul de naștere al copilului și dovada vaccinării cu schema primară completă.

Prin redeschiderea centrului de vaccinare, venim în sprijinul tuturor celor care doresc să se vaccineze și îndeplinesc condițiile de eligibilitate. Chiar dacă incidența cazurilor de infectare COVID s-a redus considerabil, este bine de precizat faptul că pericolul infectării cu SARS-CoV-2 a rămas în continuare, iar pe secțiile spitalului încă tratăm pacienți care prezintă infecția COVID, alături de alte afecțiuni”, declară prof. univ. dr. Claudia Gherman, managerul SCJU Cluj.

În acest centru de vaccinare se utilizează exclusiv vaccinul COVID-19 COMIRNATY Original/Omicron BA.4-5 – Pfizer BioNTech.

Condițiile minime de eligibilitate pentru vaccinarea cu acest vaccin sunt: minim 3 luni de la administrarea ultimei doze din schema primară sau de la administrarea oricărei doze de rapel (booster); schemă primară completă, adică una dintre variantele: o doză de vaccin Janssen/Johnson&Johnson; două doze de vaccin Vaxzevria/Oxford-Astra-Zeneca; o doză de vaccin Vaxzevria/Oxford-Astra-Zeneca+o doză de vaccin Comirnaty/Pfizer&BioNTech; o doză de vaccin Vaxzevria/Oxford-Astra-Zeneca+o doză de vaccin Spikevax/Moderna; două doze de Comirnaty/ Pfizer&BioNTech (de tip adult sau pediatric); două doze de vaccin Spikevax/Moderna.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut