Se redeschid grădinițele și creșa din Florești

Administrația publică de la Florești anunță că începând de luni, 22 iunie, se redeschid grădinițele și creșa din comună, în condiții de maximă siguranță sanitară, cu respectarea distanțării sociale și implementând obligațiile stabilite de autoritățile centrale, în contextul pandemiei.

„Încet, dar sigur viața își revine la normal. Începând de luni administrația publică locală floreșteană este pregatită pentru redeschiderea grădinițelor și a creșei. Totul conform prevederilor legale în vigoare, în condiții de maximă siguranță sanitară și distanțare socială, respectând și implementând obligațiile stabilite de autoritățile centrale. Primăria Florești a depus și va depune toate eforturile necesare pentru ca unitățile de învățamânt preșcolar / educație timpurie de stat să fie la dispoziția floreștenilor pe perioada vacanței de vară. Este vorba, evident, de copilașii care au fost înscriși la aceste unități la începutul anului școlar 2019/2020”, a declarat primarul Horia Șulea.

Cererile pentru participarea copiilor la programul de activități recreative desfășurat în unitățile de învățămant preșcolar și de educație timpurie de stat, pe perioada verii, se transmit în format electronic, letric sau personal la unitatea de învățământ pe care copilul a frecventat-o sau la care a fost înmatriculat.

Vă reamintim că și municipalitatea clujeană a anunțat redeschiderea creșelor, începând de astăzi, iar a grădinițelor, începând de săptămâna viitoare, la fel, în condiții de maximă securitate sanitară și cu respectarea distanțării sociale.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie