Se pot închiria trenuri în regim charter

Agenţiile de turism din România sunt tot mai interesate de a colabora cu CFR Călători pentru vânzarea de bilete online în trafic intern dar şi pentru închirierea unui tren în regim charter şi organizarea unor trasee şi circuite.

Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism afirmă că peste 315 agenţii de turism au avut, până în prezent, încheiate contracte de comision pentru vânzarea „biletelor CFR online” în trafic intern, prin internet, în sistem online.
În perioada când vânzările au înregistrat cele mai ridicate niveluri (anii 2018 – 2019), CFR Călători avea încheiate contracte cu 120 – 130 de societăţi comerciale, din care circa 70 – 80 de societăţi înregistrau vânzări în mod constant.
În 2018, 81 de societăţi au avut vânzări de 926.578,18 lei, iar în 2019 număprul acestora să ajungă la 114 societăţi, care au avut vânzări de 886.208,07 lei. În anul 2020 s-au înregistrat vânzări de 229.393 lei, pentru 93 de societăţi comerciale. Scăderea a fost, fireşte, cauzată de izbucnirea pandemiei Covid-19.
De asemenea, CFR oferă posibilitatea organizării de trenuri charter sau de vagoane charter. În regim charter, agenţiile de turism pot stabili itinerarii personalizate pentru turişti. Agenţiile de turism pot alege ruta şi orele de circulaţie, iar trenul poate fi compus din vagoane clasa I, clasa a II-a, dormit, cuşetă, restaurant şi/sau bar-bistro. Există posibilitatea de a lua masa în timpul călătoriei, beneficiind de serviciile vagonului bar bistro sau ale vagonului restaurant. Pe de altă parte, se pot organiza evenimente corporate, lansări şi expoziţii sau evenimente memorabile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut