Se închide circulația pe strada Clinicilor!

Una dintre cele mai aglomerate străzi din municipiul Cluj-Napoca se închide circulației. Este vorba de strada Clinicilor, unde se vor efectua lucrări de înlocuire a unei conducte de apă, ce vor dura până cel târziu începutul lunii septembrie.

„Compania de Apă Someș înlocuiește un tronson de rețea de distribuție a apei pe strada Clinicilor, acolo sunt niște rețele foarte vechi. Lucrarea va începe luni, 8 august după-masă, se va finaliza(…) ca termen maxim în 5 septembrie, dar noi sperăm să o finalizăm mai devreme. Dată fiind structura străzii, îngustă adică, și care face legătura între una din variantele Mănăștur și centru, va fi închisă total pentru circulația auto, în acest interval”, a afirmat Lucian Croitoru, director comunicare la Compania de Apă Someș SA.

La rândul său, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, spune că în această zonă, au fost mai multe avarii, în ultimul an.

„Va fi închisă (n.red- strada Clinicilor) pe tronsonul de la Moților până la Iuliu Hațieganu, adică accesul la clinici nu va fi afectat. Lucrările se vor efectua pe perioadă de noapte, în intervalul 19-6 dimineața. Vor fi lucrări de înlocuire conductă de apă și branșamente, au fost mai multe avarii în ultimul an, în acea zonă și este decizia Companiei de Apă să înlocuiască această conductă. Riveranii vor avea acces ca să poată intra și ieși în curțile lor”, a explicat Dan Tarcea.

Anca COLIBĂȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut